Lokale tijd: 

28 september.

Seattle - Brussel.


Onze laatste dag in de USA is aangebroken.
Alle koffers zijn gepakt en we zijn klaar om onze trouwe metgezel, de Toyota Sienna, terug naar Hertz te brengen.
Rond 10u00 leveren we de wagen af en pakweg een kwartiertje later zitten we al op de speciale bus van de "rental" bedrijven die ons naar de luchthaven brengt.
Tijd zat, onze vlucht vertrekt pas om 13u15, maar het is toch wel aangenaam om niets overhaast te moeten doen. Na het inchecken van de koffers begeven we ons onmiddellijk naar de douane.
Deze keer geen lange wachtrijen en reeds om 11u00 zitten we al te wachten op onze vlucht.
Om 13u15 stipt komt er beweging in het toestel en zijn we vertrokken richting Parijs.
Na een kalme vlucht landen we zaterdag om 7u35, een uur vroeger dan voorzien, op de luchthaven Charles de Gaulle. Ook hier weer tijd zat, onze trein naar Brussel Zuid vertrekt pas om 10u37. Na het afleveren van onze bagage nemen we onze tijd om nog een "echte" koffie te drinken en later, in afwachting van de trein, genieten we nog een beetje van het zonnetje.Ook de treinreis van amper iets meer dan 1 uur verloopt vlot en om 12u32 kunnen we de trein nemen naar Aalst.
Leo staat ons al op te wachten op het perron en helpt mee om de bagage naar de wagen te brengen. Door de werken aan het Stationsplein moeten we wel iets verder te voet en erg goed liggen de voetpaden er ook al niet bij.
Gelukkig is de wagen van Leo multifunctioneel want we hebben meer bagage mee dan bij het vertrek, de Outletstore weet je.
Om 13u30 word ik thuis netjes voor de deur afgeleverd, na het afscheid nemen kan het uitpakken beginnen en kunnen we ons weer toeleggen op het normale dagelijkse leven.

Groetjes.

Dirk, Anne en Alain.

<< vorige